Espresso – Din lokala tidning

Att fostra en matte

Så var julen över lika snabbt som den kom. Julklapparna var roliga att öppna och på lillejul var vi hos ”extra” matte Frida och hennes tre hundar. Där blev det lek och bus så jag däckade i fåtöljen redan vid 17-tiden.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Julefrid hann vi med i alla fall, ligga i mattes säng och mysa, konstigt nog tyckte matte inte att det var lika mysigt med tuggben, pipleksaker och gamla strumpor… hon uppskattade inte att vakna med husses ”sura” strumpor på kudden, eller med olika pipljud så fort hon vände sig i sängen. Jag är ganska säker på att hon vid något tillfälle mumlade nått om
– ”Det är ju för sören som att ha småbarn igen…”

Annons
banner cx 60

Det mesta går ganska smidigt men på en punkt är vi inte överens. Matte vill att jag ska kissa och bajsa ute! Ve och fasa! När det finns golvvärme och mjuka sköna mattor att sitta på inne!
Jag undrar om husse och matte velat ha utedass i detta vädret?
Nåja dom lär sig väl komma över detta oxå, som vi valpar säger – det är bara dom första bajskorvarna som är lite jobbiga, sen blir det en vana.

Susanne och Betty

]]>

Relaterade inlägg

Prositen i Bäckaskog

Ingela Lindström

Danska soldater på Kristianstads gator

Ingela Lindström

Friluftsdagen

admin

Dags att drömma om vår och sommar!

admin

Julkul att dekorera granen

Ingela Lindström

Hoppsan – det blev visst en valp

Ingela Lindström

Modern som fick tio års straffarbete

Ingela Lindström

Avslutningar

Ingela Lindström

Barn har underbara kommentarer om livet

admin

Odlingstips!

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy