Espresso – Din lokala tidning

En givmild månad

Titta gärna lite närmare i denna tidning. I vanlig ordning så upptäcker du då att vi skriver om det som betyder något för oss. Viktiga och angelägna saker. Om skolan och våra barn. Om vikten att vi jobbar mot mobbning. Att främja föreningsliv där våra barn får både uppfostring och vänner för livet. Om vår miljö och hur viktigt det är att vi prioriterar lokal handel. För det är ju de pengarna som ska betala en stor del av det vi kräver av våra kommuner.   

Oktober är en viktig månad där cancer får ett stort fokus. Det skapar resurser som så många efterfrågar och sätter sitt hopp till. Även om vi alltid ska vara snälla och generösa, så är kanske oktober en månad då vi kan vara extra givmilda.

Vi har valt att bidra på vårt sätt. Denna månad har vi och våra annonsörer tillsammans fått ihop en slant som kommer att gå till bröstcancerfonden. Så kika gärna lite extra på våra annonsörer. Tillsammans skänker vi under oktober en del av annonspriset till insamlingen mot bröstcancer.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x