Espresso – Din lokala tidning
Ledare

Nytta och nöje

Denna tidnings alla editioner innehåller 24 förenings- och kulturinslag. Artiklar som beskriver deras verksamhet och vilken samhällsnytta detta innebär.

Vår högsta önskan är att alla ni som väljer att annonsera i denna tidning, ska få bra respons genom att vi når flest läsare och lever längst av alla tidningar. Men ni gör det också möjligt för väldigt många föreningar och kulturevenemang att få den uppmärksamhet de förtjänar. Vi vet att det vi gör för dem (kostnadsfritt), har stor betydelse. Om vi kan hjälpa föreningar och kulturen att växa, så växer också hela vårt samhälle.

När vi ändå är inne på ämnet, så skulle jag vilja ta ett par exempel till. Alla kommuner har ett ansvar att nå ut till sina medborgare med information om verksamheten. Det räcker inte att den ”bara” finns tillgänglig någonstans. Då når den inte hela vägen. Men när du får den i handen så funkar det. Denna tidning får alla och vi vet att 84 % läser i mätbara åldrar. Det är tryggt för kommunerna och för de företag och näringslivsorganisationer som vi också hjälper nå ut med sina verksamheter.

Vi vet att vi gör stor nytta för väldigt många människor i olika sammanhang. Det vill vi fortsätta med. Vi ville bara på detta sätt förmedla att det är alla de samarbeten vi har med annonsörer, som gör detta möjligt. Så titta gärna lite extra på vad de har att erbjuda i våra tidningar. Det lönar sig för oss alla.

Johnny Billinger

]]>

Relaterade inlägg

Social trötthet

Ingela Lindström

Bakom mina förebilder

Ingela Lindström

Livet på landet

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer