Espresso – Din lokala tidning
Janne Norrman i Broby padelhall

Padelhall förstärker nytt handels- och aktivitetsområde

SPORT/FRITID. Ett lager som användes sporadiskt till outletförsäljning har under en längre tid varit i tankarna hos ägaren Janne Norrman. Tankar han delade vidare med svar som alla pekade åt ett håll – padel. Det byggs ju padelhallar överallt just nu, men Janne hade en färdig hall som ”bara” behövde inredas.
Idag står den där och intresset var stort från början.

Invigningen kom lägligt till höstlovet. Ett välkommet alternativ bland skollediga ungdomar. Inredningen, utöver tre banor, består av en stor generös lounge.
– Ja här finns möjligheter, säger Janne. Aktiviteter, tillställningar, konferenser – det ska bli spännande att få utveckla vidare.
Parallellt med loungen så finns ett ”uppvärmningsrum” som också är ett utrymme för kreativa förslag.


Nytt spännande område
Janne Norrman driver Bolist på området han kallar Broby Norra. Det har utvecklats från ett industriområde till ett handels- och aktivitetsområde.
– Ja konverteringen är nästan total, menar Janne. En spännande utveckling för ett område som ligger närmare centrum än vad man tror. Nu har vi även fått till belysning hela vägen hit, vilket gjort området mer tillgängligt och tryggt.

Fantastiskt gensvar
En stor del i både padelhallen och utvecklingen totalt, är företagsklimatet i Östra Göinge.
– Ja det finns en nära och positiv vilja hos både företag och representanter för kommunen som stimulerar och som får saker att hända, menar Janne. Jag har fått ett fantastiskt gensvar från både kollegor och från kommunen vilket självklart är både roligt och stimulerar till investering.
Detta var en av flera orsaker till att Janne själv med fru valt att flytta till Broby från Åhus. För att få mer tid på plats i Östra Göinge.

Text och foto: johnny@espressorekam.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy