INGREDIENSER
800 g fläskfilé
Smör att steka i
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
250 g färska champinjoner
1 röd paprika
3 dl grädde
2 dl crèmefraiche
2 msk kalvfond
1 msk dijonsenap
1 msk tomatpuré
2 dl riven lagrad smakrik ost
Smaka av med salt, peppar och kinesisk soja
Smör att steka i
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
250 g färska champinjoner
1 röd paprika
3 dl grädde
2 dl crèmefraiche
2 msk kalvfond
1 msk dijonsenap
1 msk tomatpuré
2 dl riven lagrad smakrik ost
Smaka av med salt, peppar och kinesisk soja
Tips – För lite mer sting så tillsätt en tsk Sambal Olek
SÅ HÄR GÖR DU
Putsa och skiva köttet. Stek i smör.
• Hacka lök, vitlök, champinjoner och paprika och fräs i stekpanna.
• Lägg kött och grönsaker i en lite större gryta eller panna och rör ner grädde, crème fraiche och smaksättningar.
• Låt allt småputtra i ca 10 minuter. Smaka av och dra bort från pannan, rör ner osten.
• Servera med valfritt tillbehör – vi åt den med smashad potatis.
HUSMANSKOSTENS VÄNNER