Espresso – Din lokala tidning
316892f0 d11b 4a97 a68b e394e862bff3 1

ILVA introducerar 5 års garanti med retroaktiv verkan

Detta är en annons från ILVA

ILVA har gjort en betydande förändring i sin kundpolicy genom att införa en 5-års garanti som gäller retroaktivt. Detta innebär att kunder som redan har köpt möbler också omfattas av den nya garantin – läs vidare för att förstå vad detta betyder för dig och varför det är viktigt.

ILVA, ett ledande möbelföretag, har nyligen tillkännagett en förändring som kommer att påverka många kunder positivt. Företaget har beslutat att införa en 5-års garanti som gäller från den 4 mars 2024 på sina produkter och applicera denna garanti retroaktivt. Detta initiativ speglar ILVA:s engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

Varför är denna förändring viktig?

För det första innebär den retroaktiva garantin att även tidigare köpta produkter täcks av den nya policyn, d.v.s de kunder som handlat hos ILVA sedan den 1 januari 2024. Detta är en stor fördel för kunder som redan har investerat eller vill investera i dyrare möbler, som till exempel förvaringsmöbler som skänkar, vitrinskåp och garderober, som vanligtvis kostar mer, som nu kan köpas med 5-års garanti.

Dessutom visar denna förändring på ILVA:s självförtroende i de produkter som de säljer. Att erbjuda en så pass lång garanti på samtliga möbler och inredning visar att företaget verkligen tror på hållbarheten och kvaliteten av deras produkter, som gör det enklare för sina kunder att handla. Denna typ av policy kan också bidra till att stärka kundlojalitet, eftersom det visar att ILVA värdesätter sina kunders investeringar.

Vad innebär den nya garantin?

Den nya garantin täcker ett brett spektrum av problem som kan uppstå med möblerna under de första fem åren efter köp. Kunder kan känna sig trygga i vetskapen om att deras kvalitetsmöbler hos ILVA nu är skyddade och kommer kunna användas under en lång tid framöver. Detta omfattar allt från strukturella defekter till problem med materialet, vilket gör det till en mycket omfattande 5-års garanti.

En annan viktig aspekt av den nya garantin är dess enkelhet och tydlighet. ILVA har utformat garantivillkoren på ett sätt som är lätt för kunderna att förstå, vilket minskar risken för missförstånd eller dolda villkor. Denna transparens är avgörande för att bygga förtroende mellan företag och konsumenter. I slutändan förstärker denna förändring möbelföretagets ILVA:s position som en pålitlig leverantör av högkvalitativa möbler.

Hur påverkar detta framtida köpbeslut?

För nya kunder kan den utökade garantin vara en avgörande faktor vid valet av var de ska köpa sina möbler. Det ger potentiella köpare en extra trygghet när de överväger en större investering i sitt hem, särskilt när det kommer till att införskaffa dyrare möbler och inredning. Garantin fungerar också som ett starkt säljarargument för ILVA, vilket kan hjälpa dem att sticka ut i en konkurrensutsatt marknad.

Sammantaget är ILVA:s beslut att införa en 5-års garanti med retroaktiv verkan ett smart drag som gynnar både företaget och dess kunder. Det visar på företagets långsiktiga engagemang för kvalitet och kundservice, vilket är något alla konsumenter kan uppskatta. Detta steg kommer sannolikt att resultera i ökad kundnöjdhet och lojalitet, vilket bara kan vara positivt för företagets framtida tillväxt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x