Espresso – Din lokala tidning
göinge näringsliv prisutdelning 24

Kvinnor vinnare när Göinge Näringsliv prisade goda insatser

Segrar ska alltid ställas i ett perspektiv. Det är då man ser värdet och det arbete som ligger bakom framgången. I tuffa tider, där förutsättningar förändras eller till stor del sätts ur spel, så får insatser en annan dignitet. Inte bara för dem som lyfter pokalen, utan även för omgivningen, som inspireras och ser nya möjligheter. Så kan man tolka Östra Göinge kommuns näringslivschef Fredrik Persson gästtal hos Hotell Breanäs, när Göinge Näringsliv prisade 2023 års vinnare bland kommunens företag. Det var en märkbart rörd näringslivschef som på så sätt hyllade tre vinnare, tre kvinnor som i en ekonomisk tuff period gjort ett speciellt avtryck med sitt företag.

göinge näringsliv prisutdelning
Näringslivschefen Fredrik Persson minglade bland pristagarna
göinge näringsliv prisutdelning 21
Patric Åberg talade sig varm och pristagare och samarbetet med Göinge Näringsliv

Göinge Näringslivs ordförande Marie Elnertz var, tillsammans med styrelsen, värd när årets företagare, årets unga företagare och årets Queenia prisades för sina insatser under 2023. Det blev diplom, blommor och hyllningar från Göinge Näringsliv, Östra Göinge kommun, Sparbanken Skåne och Sparbanken Göinge. På plats var också Patric Åberg som också berättade om synen och förståelsen över att det är näringslivet som skapar förutsättningarna för vår välfärd. Så för att få till en utveckling i rätt riktning, måste vi kroka arm med företagare och hjälpa dem på alla de sätt som krävs – för att de ska lyckas. Då blir vi alla vinnare.

göinge näringsliv prisutdelning 7
Marie Elnertz ordförande i Göinge Näringsliv

Ett bra exempel, utöver kvällens tre vinnare, är Breanäs Hotell. De startade upp lagom till pandemin. Efter några månader dog dessutom hela besöksnäringen. Sen kom krig, räntehöjningar och inflation och avlöste varandra. Men Lasse och Ina Pedersen har under åren jobbat för utveckling. Nu senast en fantastisk tillbyggnad med utsikt över Immeln. De är också vinnare som i tuffa tider, fått en verksamhet att växa.

göinge näringsliv prisutdelning 13
Kajsa Kjellberg Gröna Porten
göinge näringsliv prisutdelning 18
Johanna Paimensalo P’S Design & Tryck
göinge näringsliv prisutdelning 19
Marie Berg Karins din helhet

Men denna kväll var det tre andra som stod för stjärnglansen. Årets Företagare 2023 blev Marie Berg från Karins din helhet. Årets unga företagare blev Johanna Paimensalo från P’S design & tryck och årets Queenia Kajsa Kjellberg från Gröna porten. Samtliga välförtjänt glada över den uppskattning som gavs under kvällen. Måste också nämna Inez Krusevall som underhöll mellan akterna med fantastisk sång, ackompanjerad av sig själv på piano och gitarr.

göinge näringsliv prisutdelning 15
Inez Krusevall underhöll under kvällen
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x