Espresso – Din lokala tidning

A-laget är i alltvåan

Colin
OIK har ju gjort en otrolig resa den här säsongen 2019/2020. Från att ha varit i division tre så har vi klättrat uppåt och är nu i alltvåan.

En fantastisk prestation som framförallt våra spelare har gjort, men lika viktig är tränaren, lagledaren, sportchefen som supporters och sponsorer. Alla bidrar på något sätt till att stärka laget på olika sätt. I alltvåan är vi unika med att ha fem lokala spelare som kommer från Osby.

Fredagen den 7 februari har vi en sponsormatch i Osby Ishall. Då möter vi Olofström. Här har verkligen publiken tillfälle att vallfärda till Osby Ishall då över 150 företag från Osby och i närområdet bjuder på entrèn.

Förhoppningen är att en stigande formkurva för laget håller i sig och att OIK kan bjuda på det bästa av eventet. Företag och partners till OIK har nu möjlighet att i vår nya loge före och under matcherna bjuda sina affärskompanjoner, kunder, anställda och vänner på god mat och förfriskningar.

För bokning av logen kontakta OIK:s Kansli 0479-137 21.
Upplevelsen tillsammans är honnörsordet!

Välkomna och hoppas vi ses!

Styrelsen för OIK

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy