Espresso – Din lokala tidning

Alla mötte alla i första CoopCupen

Lördagen 29/12 arrangerade Lönsboda IBK tillsammans med COOP i Lönsboda första upplagan av CoopCup i Lönsboda Sporthall.

Kul för klubbens juniorer
Cupen riktar sig till killar och tjejer som är 9 – 10 år gamla. Idén till cupen kommer från början ifrån COOP där de efterfrågade hur de kan hjälpa till att arrangera något roligt för klubbens juniorer. Tränarna Per Persson och Benny Frostensson tog därefter på sig ansvaret att styra upp lördagens event.

Alla mötte alla
Lönsboda ställde upp med två lag, ett med killar och ett med tjejer. Inbjudna lag kom från Willands, Göinge och Osby och alla lag mötte varandra i jämna kamper. Totalt spelades 10 matcher à 2×12 minuter. Dagen avslutades med prisutdelning i form av en pokal till alla medverkande lag.

Förhoppningen är att CoopCup i framtiden blir en återkommande punkt på klubbens agenda. Vi i LIBK tackar Coop för initiativet samt alla ungdomsdomare och föräldrar som hjälpte till under dagen med att döma, stå i kiosk, bemanna sekretariat etc., hälsar Per Persson.

#viharkulihop!

Foto: Magnus Augustsson/manaturfoto.se

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy