Espresso – Din lokala tidning
Humor Lokalrevy

Alla skulle ta fram sitt eget alter ego

NÖJE. Mitt alterego heter Gulli och är en sanningssägande kärring som tydligt och klart säger vad hon tycker. Hon föddes i Älmhultsrevyn 2002 och har varit med sedan dess, jag blir inte av med henne…” Har du satt mig i båten får du jävra ro i resten av ditt liv…” som hon skulle säga. Gulli säger allt det som jag, Jessica tänker… Gulli säger allt det som Jessica inte kan säga.
Stort Helsingborgsgig

På ett stort företagsgig i Helsingborg var jag konferencier och Gulli skulle göra ett inhopp. Längst fram av dessa 600 medarbetarna sitter ledningsgruppen. ALLA var gubbar och hade vitt hår eller var flintskalliga. Jag som konferencier ser detta tydligt.

Det första Gulli säger när hon kommer ut på scen är:

– Jävra vad med gubbar det sitter här och va det blänker i flinten.

Det kom ett stort skratt eftersom alla hade registrerat detta men ingen vågat säga det. Till och med ledningsgruppen skrattade gott.

Vad gäller corona tycker Gulli det är skit!

– Corona är ett skit. Man vet att det finns och man mår lite dåligt. Det är som min granne Bengan… ser jag han mår jag dåligt, då går jag in!

Även om hon alltid säger vad hon tycker och tänker har hon ett hjärta av guld. Hon vill alltid göra det bästa av allt och nu ska hon snart lära sig dansa.

Gullis man Rune

Hon ska sätta ihop ett litet nummer där hon ska visa sin publik hur man har dansat genom tiderna, en så kallad Dance Evolution.

– Nu är det dags att visa de där ungdomarna var skåpet ska stå… eller fötterna sättas… eller vad är det man säger… RUNE!!!??”

Kram till nästa gång

Jessica

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy