Espresso – Din lokala tidning

Allt du behöver som bilägare

När bilen krånglar eller behöver ses över så vill de flesta ha en verkstad som ligger nära och snabbt kan leverera kvalitet till ett bra pris. Det fixar AD Bilservice i Osby – oavsett märket på din bil!

Det är nu två år sen som AD bildelar från Älmhult satsade fullt ut i Osby. Då förvärvades Osby Bilservice som fick flytta in i nyrenoverade och fräscha lokaler på Klövervägen 26. Nu finns allt under ett och samma tak.

– Ja vi erbjuder bildelar, däckbyten med däckhotell genom Euromaster samt en komplett godkänd bilverkstad, förklarar Anders Martinsson, vd för företaget. Det innebär att vi kan hjälpa våra kunder med allt som har med bilen att göra.

Servar alla märken

Många bilverkstäder är idag specificerade på ett eller ett fåtal märken. Men hos AD Bilservice är det mer än så.

– Vi tar emot alla märken. Det kräver naturligtvis väldigt mycket av personalens kunskaper och erfarenheter. Men det är då en av våra styrkor, berättar Anders. Vi satsar på att hjälpa våra kunder med allt kring bilen. Det är enkelt och ofta den bästa lösningen.

Resurser ger trygghet

AD Bilservice har tre anläggningar i området.

– Förutom Osby så finns vi i Älmhult och Hässleholm, berättar Anders. Det innebär att vi kan optimera våra resurser och ständigt vara tillgängliga när våra kunder behöver hjälp. Oavsett om det handlar om däckbyten, bilservice eller bildelar.

– Tack vare att vi har AD bildelar i grunden så kan vi erbjuda en oslagbar snabbhet när det gäller delar, berättar Anders. Om du beställer något innan 10:00 så levererar vi reservdelar samma dag. Gäller då till de verkstäder som jobbar med oss.

Relationer väger tyngst

I allt företagande så är relationerna viktigast och det som skapar trygghet.

– Ja det är något vi prioriterar mest av allt, avslutar Anders. Där ligger värdet av att anlita oss när det behövs. Därför försöker vi alltid överträffa våra kunders förväntningar. Då vet vi att de inte har någon anledning att gå någon annanstans. Kan vi kombinera det med bra pris och kvalitet så kommer det också att gå bra för oss.

• Fullservice inom bil och verkstad

• Service o reparation av alla bilmärken

• Däck och däckhotell

 AC-service

 Datordiagnos

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x