Espresso – Din lokala tidning

Allt fler testar ICA-matkassen

För två år sen skrev tidning Veckans Affärer att ”matkassen” var glödhet. Investeringarna som gjordes låg över 500 miljarder och allt fler insåg allvaret i att hänga på trenden. Det riktiga genomslaget har dock låtit vänta på sig. Men nu har ICA skapat en logistik som ger både attraktiva alternativ, valmöjlighet och bra prisnivå. Nu väntar Thomas Persson, på ICA Supermarket i Osby, på att allt fler ska våga testa och upptäcka fördelarna.

Thomas Persson har en lång karriär både som handlare och inom ICA:s centrala organisation. Han får därför mycket tidigt både en känsla för fakta om tendenser.

– Mat på nätet erbjuder en fantastisk valfrihet och flexibilitet. Detta är ännu bara i sin linda. Matkassen är bara en del av de möjligheter som idag finns på vår sida ica.se. Klicka gärna in och upptäck vår nya värld, föreslår Thomas.

Vegetariskt växer

Variationer, flexibla alternativ, tips och recept skapar intresse att upptäcka en allt mer varierad kost.

– Det som växer snabbast just nu är vårt VEGO-alternativ. Många är nyfikna på att öka sin kost från växtriket. Både p.g.a. hälsoskäl men också som ett ställningstagande i miljö- frågor. Vi ifrågasätter mer och ställer allt högre krav på vår kost. Ekologiskt odlade produkter blir allt mer populärt. Dessutom erbjuder den vegetariska menyn ett stort och nytt fantastiskt urval att upptäcka. För den som är nyfiken, kan jag verkligen rekommendera vår 3 dagars vego-matkasse, avslutar Thomas.

Fakta ICA Matkassar

Välj mellan 3 eller 5 dagar per vecka. Matkassarna beräknas efter 2, 4 och 6 personer.

Du har fyra teman att välja emellan: Familj, vego, bistro och inspiration. Den sista finns även som gluten- och laktosfri. Det finns alltså en helt ny värld att upptäcka – hos Thomas & Co. På ICA.se kan du hitta ICA Supermarket och nästan 20 000 recept.

Smaklig måltid!

Så gör du: 

På ica.se klickar du på ICA matkasse.

Beställ och sök butik.

Skriv postnummer och välj butik.

Klicka på ICA Supermarket.

Har du ICA-kort så loggar du in och följer instruktionerna.

Välj mellan att hämta din kasse eller få den levererad.

Fördelar med Vego-matkasse:

Klimatvänliga måltider

Hög andel ekologiska varor

Recept som tar 30-40 minuter

Större andel nyttig och god mat

Hitta nya favoriter

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x