Espresso – Din lokala tidning
nisses varuhus

Allt för alla hos Nisses varuhus i Hässleholm

NÄRINGSLIV. Att komma in på Nisses mitt i Hässleholm känns som ett glädjerus. Här finns absolut presenttips oavsett vem man vill fira eller om det handlar om födelsedag, bröllop eller student. Vill du förgylla ditt hem, finns sakerna garanterat här.

– Vi följer trenderna och årstiderna och ser till att alltid ha aktuella och nya saker hemma. Och nu laddar vi upp inför Påsken, berättar butikschef Anders Karlsson.
Tillsammans med kollegan Romano Fagone ser han till att rätt inköp görs och vid rätt tid.
– Under pandemiåren har vi sett ett extra stort intresse för heminredning och många har utrustat sina kök bättre. Hässleholmarna har valt att köpa kokkärl, bestick och annan utrustning med hög kvalitet, konstaterar Romano, som marknadsför heminredning under varumärket Önska.

RIKLIGT MED LEKSAKER

Nisses är uppdelat i olika avdelningar och det känns som om man besöker olika butiker under ett och samma tak. Alla avdelningar håller en hög servicegrad med fint inslagna paket som självklarhet. Här finns rikligt med leksaker hos Lekia, där trenderna från populära tecknade filmer ofta avspeglar sig i leksaker, dockor, figurer och spel. Pokémon är åter väldigt populärt med småfigurer och samlarkort, liksom Mumin i många olika sorters material och Pippi Långstrump – tidlösa klassiker.Heminredning, väskor och presenttips av alla slag hittar du på Önskas stora avdelning. Det är en en fröjd för ögat att strosa runt bland hyllor och diskar. En separat parfymavdelning nära entrén bjuder på testning av vårens nya dofter och kända fabrikat till både honom och henne.

SER FRAM EMOT VÅRSÄSONGEN

Nu börjar det påskpyntas i våra hem och därför finns det extra stor anledning att göra ett besök hos Nisses nu i veckan.
– Vi ser fram emot en spännande vårsäsong som nu börjar med påsken och all utsmyckning med hönor, tuppar, påskägg och fjädrar. Så fortsätter säsongen med outdoor-prylar för hemmet och stugan och senare presenttips inför examen, student och bröllop. Det är viktigt att alltid hålla butiken levande med ett bassortiment som passar för alla tillfällen och kompletterande säsongsvaror!

PRODUKTER I ÅTERVUNNET MATERIAL

Under våren lanseras nya pedagogiska barnmuggar med Muminmotiv och bokstäver. En ny kollektion av plast med återvunnet material i allt från salladsbestick till gökur kommer också. Även resväskor och bags släpps i en ny serie av återvunnet material liksom nya produkter i återvunnet glas.Ja, Nisses Varuhus, som har anor från 1950, hänger verkligen med i tiden!

TEXT&FOTO: THOMAS EDGREN

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x