Espresso – Din lokala tidning
Image default

Ansjovispanerad Torsk i Dillgrädde

Ansjovispanerad Torsk i Dillgrädde

Johnny Billinger Ansjovispanerad Torsk i Dillgrädde Ansjovispanerad Torsk i Dillgrädde Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

600 g torskfilé

1 liten burk ansjovisfiléer ca 50 g 

1 dl ströbröd

1 knippe dill

2-3 tomater

smör 

3 dl vispgrädde + mjölk 

Salt och peppar

SÅ HÄR GÖR DU

Dela fisken i 4 portionsbitar. Finhacka ansjovisfiléerna och bred ut över fisken. Vänd filéerna i ströbröd,

Finhacka dill och tomater.

Stek fisken i smör på låg värme i ca 3 minuter på varje sida.

Tillsätt gräddmjölken vid sidan av fisken och låt allt koka i ca 5 minuter.

Tillsätt dillen och tomaterna. Smaka av med salt och peppar.

Behåll frasigheten på filéerna på ovansidan och låt undre delen bli gräddkokt.

Servera gärna mjölig potatis till.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x