Espresso – Din lokala tidning
Image default

Aprikosris

Aprikosris

Johnny Billinger Aprikosris Aprikosris Skriv ut
Portioner: 4 Tillagningstid:
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

2 dl Grötris
200 gram torkade aprikoser eller
annan frukt

SÅ HÄR GÖR DU

Använder du torkad frukt så måste den ligga i blöt över natten.

Börja med att koka riset i rikligt med vatten cirka 20-30 minuter.

Häll av kokvattnet och spola riset med kallt vatten och låt sedan rinna av.

Koka upp frukten i samma vatten som det blötlagts i. Ta upp den färdigkokta frukten och skär i bitar.

Blanda ris och fruktbitar. Vill du ha en sötare smak, tillsätt lite socker. Servera med lite grädde. Vispad eller flytande.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x