Espresso – Din lokala tidning
Årets Göing är utsedd

Årets Göing är utsedd

Nu är det offentligt. Årets Göing är utsedd. Matts Persson från Glimåkra är Årets Göing 2021. Av de fem personer som var nominerade och gick att rösta på är det han som fick flest röster.

Årets Göing är utsedd och det blev Matts Persson som varje dag ute är i Glimåkra och plockar skräp och ser till att det är rent och snyggt i hela byn. Hans insatser betyder mycket för trivseln och med sitt engagemang är han ett stort föredöme. Matts är en sann eldsjäl!

En förebild

Dagarna innan jul så firades Årets Göing, Matts Persson, i hans hemby Glimåkra. På plats var press och kommunstyrelsens ordförande Patric Åberg (M).

– Du är en sann förebild Matts, både för ungdomar men även för oss andra i kommunen, säger Patric Åberg.

Årets Göing har valts sen 2013. Åtta personer har fått motsvarande titel. Förra året var det Marcus Svensson, som nu får lämna ifrån sig titeln. Matts är en välkänd person i Glimåkra och det blev med andra ord en riktig favoritseger.

ÅRETS GÖING 2013-2020
2020
 – Marcus ”Speaker-Macke” Svensson
2019
 – Jarl Sjunnesson
2018
 – Ingela Winther
2017
 – Annegrethe Haack
2016
 – Beverley Wiik
2015
 – Andreas Martinsson
2014
 – Cecilia Ghimessy
2013
 – Karin Hansson

Espresso gratulerar en sann Göing. Grattis Matts.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x