Espresso – Din lokala tidning
Till min vän

Årets julklAPP

LEDARE. Den här tidningen finns inte bara i dina händer, den finns också bläddringsbar i vår APP. Där hittar du alla tidningar vi gjort de sista åren. Inget slår vår fysiska tidning men för alla våra läsare ute i världen, så finns inte det alternativet. Allt fler föredrar dessutom en ”E-tidning”. Vi har laddat vår APP med en del tekniska finesser. Varje artikel kan läsas i artikelläge, vilket gör det väldigt mycket enklare. Du kan även få alla artiklar upplästa. Därmed finns det ett fantastiskt alternativ för synskadade att få tillgång till vårt redaktionella innehåll.

Vår APP är under utveckling. Det kommer att hända fler spännande saker framöver, så passa på och ladda ner den redan nu. Enklast gör du det via våra hemsidor, som du ser längst ner. I högra kanten finns en annonsering som leder dig direkt till nedladdning.

Detta har varit ett väldigt konstigt och kämpigt år. Vi är glada och tacksamma för att våra annonsörer trots allt hjälpt oss att fortsätta verksamheten. En bamse-digitalkram till er alla. Vi skickar också en julklapp till Tillväxtverket som genom sitt stöd, räddat oss och flera andra tidningar. En björntjänst för demokratin.
Nu tar vi en paus och firar jul och nyår. Max åtta personer – på heder och samvete. Nästa gång vi ses så är vi en bra bit in i januari och dagarna blir längre och ljusare. Så från oss alla, till er alla – håll er friska.

Ladda ner vår app från någon av våra hemsidor:
alltomosby.se
alltomgoinge.se
alltomalmhult.se
mitthassleholm.se

Text: johnny@espressoreklam.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x