Espresso – Din lokala tidning

Åsså lite politik och val…

Den här tidningen är en regnbåge i tanke och färg. Helt befriad från politisk påverkan. Men du kan lita på att vi tar ordentligt ställning.

När det gäller vårt engagemang för kulturen, för ett växande närings- och föreningsliv, för en stark lokal handel och ett outtröttligt engagemang för vår miljö. Där har du områden som vi vägrar att ge avkall på.

Inte så konstigt kanske med tanke på att vi själva bor här. Det är här våra barn och barnbarn växer upp. Det är här vi vill trivas och känna oss trygga och glada. Så visst känns det naturligt för oss att bidra med allt vi kan.

Hela denna tidning är vårt bidrag till en lokal utveckling. Det ger oss inga mandat eller extra röster. Men med hjälp av nya och befintliga lokala annonsörer så kan vi bidra till att göra den plats vi valt att leva vårt liv – till det bästa valet.

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy