Espresso – Din lokala tidning
vaxthus

Att växa i tro och blomstra

Min längtan är att ha ett eget växthus, och det kommer säkert någon dag då det blir verklighet. Att rensa bort det vissna och att se nytt liv blomma, så fantastiskt.

Ja, våren är ändå speciell när nytt liv gror och spirar fram och ju äldre jag blir så uppskattar jag årstiderna. Och precis som den lilla plantan som behöver solljus och värme men även jord och näring så behöver din och min tro detsamma för att växa. Tiden är inne för att göra oss av med det som inte får oss att växa så nytt liv kan gro. Kanske det är dags för förlåtelsen och försoningens väg att gå för att komma vidare, växa och bära frukt.

När jag var ung så sjöng vi i ungdomskören en sång om vinträdet och grenarna.

Gud har inte övergett dig utan är med dig varje dag och längtar efter dig. Han älskar dig!

De goda nyheterna för oss idag är att Gud inte har lämnat oss att växa i tro på egen hand utan är med oss på vägen och vill att du och jag ska blomstra. Guds helige Ande gör sin boning i var och en som vill det, och Anden verkar i oss med sin kraft och förmår göra långt mer än vi kan begära eller tänka, hans är härligheten genom kyrkan och genom Kristus Jesus i alla släktled i evigheters evighet, amen. (Ef 3:20-21) Vill avsluta med Paulus ord, att du och jag får vara en Kristusdoft till världen.

Önskar dig Herrens nåd och omsorg över dig!

ANNELEN NILSSON

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x