Espresso – Din lokala tidning
Image default

Blomkålssoppa

Blomkålssoppa

Johnny Billinger Blomkålssoppa Blomkålssoppa Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

1 blomkålshuvud ca 750 g

1 gul lök

2 msk smör

8 dl höns eller grönsaksbuljong

2 dl vispgrädde

Salt och peppar

Hackad gräslök till garnering

SÅ HÄR GÖR DU

Skölj blomkålen och skär den i bitar. Skala och hacka löken grovt.

Fräs blomkål och lök i smör. Tillsätt buljong och grädde och koka tills blomkålen är riktigt mjuk, ca 20 minuter.

Mixa soppan slät, smaka av med salt och peppar. Garnera med gräslök.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x