Espresso – Din lokala tidning

Bomba oss!

N

är vi planerade detta nummer  i början på januari så bestämde vi att tidningen skulle bli en kärleksbomb. Givetvis mycket beroende på den stundande ”alla hjärtans dag”. Någon bomb blev det kanske inte men förhoppningsvis en liten knall som bidrar till en varmare känsla hos någon.

En morgon när jag tankade bilen så kom det fram en bekant som ofta tänkt, men inte sagt, hur mycket hon uppskattar tidningen. ”Man blir verkligen glad när den kommer”. Jag förstod ju då att vi bombar en del varje gång vi delar ut en ny tidning. Det är ju i grunden tanken med tidningen, att sprida glädje. Vi har ju internt kallat denna tidning för ”Snällposten”, nu står det i klartext även på omslaget.

Om det nu är så att du som läser det här, tycker att denna tidning fyller en funktion, som något gott i balans till elände, så får ni gärna bomba oss tillbaka. Det ska vi i så fall använda som bränsle till att fortsätta sprida glädja. Dessutom kan vi visa befintliga och nya annonsörer ett mycket starkt argument för dem att medverka i tidningen och göra det möjligt för oss att fortsätta med det vi gör.

Bomba oss gärna via mail: 

bomb@espressomedia.se

Bomba oss gärna via SMS: 070 22 89 100

Bomba oss via vår Facebook eller Instagram.

Era kommentarer och synpunkter vill vi gärna publicera. Det blir anonyma kommentarer såvida ni inte vill att vi tar med ert namn. Då gör vi gärna det. 

Så – bomba oss gärna!

Johnny Billinger

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy