Espresso – Din lokala tidning
Centrumsamordnare i HessleCity

Centrumsamordnare i HessleCity

Theresia IA Björklund har fokus på medlemmarna

NÄRINGSLIV. Theresia Björklund jobbar numera 30 % som Centrumsamordnare inom HessleCity.
– Möjligheten skapades när HessleCity blev en del av kommunens HUS-projekt och BID Hässleholm, där centrumledare Johan Jönsson ska lägga en del av sin arbetstid. Mitt focus i HessleCity är medlemmar och event. Jag brinner för Hässleholm. Här finns så mycket som är så bra. Stan är inte större än att du kan cykla till det mesta. Många fantastiska föreningar för alla barn att engagera sig i. Trevliga butiker och fik. Entreprenörer som vill satsa på vår stad. När jag ser på Hässleholm, ser jag en stad med något för alla.

Centrumsamordnare i HessleCity, Theresia, anser att fokus måste ligga på det vi kan påverka och det som är bra. Men allt måste vårdas och utvecklas hela tiden.
– Vi hoppas att många vill hjälpa våra butiker, restauranger och alla andra näringsidkare. Vi eftersträvar att utveckla Hässleholm. Om vi alla gör lite – så får det stor påverkan. Vi vill ju till exempel alla bo och leva i en levande trivsam miljö. Och då måste vi hjälpas åt.

Har stort kontaktnät

Theresia, eller IA, som de flesta känner henne som, har varit med i HessleCitys styrelse i 5 år.
– Jag tror nog att medlemmarna känner mig ganska väl, säger IA. Efter mina 25 år på Iris Blommor så är jag kanske ett välkänt ansikte för många i Hässleholm. Jag har under alla år dessutom skapat mig ett stort kontaktnät.

Fantastiska människor

Starten har inneburit mycket jobb för IA.
– Ja men det fungerar jättebra. Jag trivs med alla mina uppgifter och vill exempelvis ogärna plocka bort något. Alla dagar blir olika och alla möten ger mig energi att fortsätta. En vanlig fråga är hur jag får ihop arbetslivet med tre arbetsgivare. Men det är inget problem när man har fördelen av att få jobba med fantastiska människor.
Många förknippar IA med Torsjö Live sedan tidigare.
– Ja där har jag fått jobba sida vid sida med eventkoordinatorn och även varit ”back stage” ansvarig. Åh vad jag saknar detta gäng – hoppas på många festivaler framöver.

Text: johnny@espressoreklam.se
Foto: Erik Johannesson

Detta är Theresia

Namn: Theresia (IA) Björklund
Ålder: 44
Bor: Stoby
Familj: Make Sven och barnen Hilma och August
Intresse: Mycket fotboll – och mina jobb
Aktuell som: Mäklarassistent på SkandiaMäklarna, Iris Blommor och HessleCity

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x