Espresso – Din lokala tidning

Cosmetic perfection by Erica – 3D-bryn och så mycket mer

Idag är det bryntatueringar och utbildningar som går som smör i solsken men det var inte så det började…

När Erica, för mer än fyra år sedan, startade sitt företag så var det endast fokus på fransförlängning. Strax efter sin egen utbildning så pushade hon på en vän, som redan var i branschen, att starta en skola i fransförlängning. Erica var sedan första lärare in och var med och byggde upp det som idag är en av Sveriges största skönhetsskolor.

För ca två år sedan valde Erica att gå sin egen väg och starta en helt egen skola med mindre grupper, lite intensivare kursupplägg och därmed mycket förmånligare priser ut till elev. En skola precis så som hon själv tycker en skola ska vara. Idag har Erica lärare från Umeå i norr till Kristianstad i söder.

Prisvärda kurser

Inte nog med att skolan erbjuder branschens mest prisvärda kurser, den är också den enda skola som samarbetar med skyddsbranschen. Erica är idag enda återförsäljaren i Sverige för heltäckande andningsskydd som hon säljer för Dräger Safety AB.

– Det är väldigt viktigt att jobba rätt när man jobbar med fransförlängning. Limmen består att akrylater och kan orsaka både astma och allergi hos den som jobbar med dem om man inte skyddar sig rätt, berättar Erica.

Erica erbjuder även kurser i härdplast om man känner att man behöver mer kunskap kring akrylater. Dessutom är denna utbildning ett krav för alla i nagel- och fransbranschen.

Kosmetisk tatuering

Sedan tre år tillbaka jobbar Erica även med kosmetisk tatuering av ögonbryn, eyeliner och läppar.

– Trenden kring 3D- bryn och power brows har fullkomligt exploderat det senaste året. Men det kan man ju förstå. Vad behöver man mer än ett par snygga bryn?!

Dagens kosmetiska tatueringar görs med naturliga pigment så till skillnad från de gamla bryntatueringarna så bleknar dessa färger bort. Normalt håller de 1-3 år. Behandlingen är så gott som smärtfri och slutresultatet blir väldigt naturligt.

Idag har Erica kunder och elever som kommer till Osby från både Göteborg och Stockholm och åldersspannet ligger mellan 18-82år!

– Det är fantastiskt roligt att få uppskattning för det jag gör. Det värmer i hjärtat och det ger mig bekräftelse på att jag är på rätt väg, säger Erica.

Lever sin dröm

Under sommaren har Erica även startat en webshop. Butiken riktar sig till dem som är i branschen. Där kan de hitta allt för fransförlängning, Lash Lift, bryntatueringar m.m.

Webshopen är fortfarande under uppbyggnad men det tar sig sakta men säkert!

– Jag är idag otroligt glad att jag vågade satsa på det som låg mig varmt om hjärtat. Som enastående tvåbarnsmamma så var det väldigt tufft i början men ”hard work pays off”. Du får igen det i slutändan.

Erica uppmanar alla hon pratar med att följa sina drömmar. Livet är för kort för att bara gå och tänka. Lev dina drömmar varje dag. Det blir roligare då!

– Och ännu roligare med ett par snygga bryn, avslutar hon.

Välkommen!

Välkommen till mig:

Klockaregatan 3, Osby

Tel: 0709-724 985

www.cosmeticperfection.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x