Espresso – Din lokala tidning
Lunchguiden

Dagens lunch i osby


I Osby finns lunchalternativ som tillfredsställer alla smaker och preferenser. Lokala restauranger i Osby och dess omgivningar har en fantastisk möjlighet att marknadsföra sina läckra veckomenyer till invånare i Osby, Östra Göinge och Hässleholm genom lunchguiden.

Dagens rätt i osby

En dedikerad lokal restaurangportal eller mobilapp kan skapas där restaurangerna i Osby kan publicera sina dagliga lunchmenyer. Detta gör det enkelt för invånare att hitta information om dagens rätt hos alla restauranger oavsett var de befinner sig.

Dagens meny

Restauranger kan använda sociala medier som Facebook, Instagram för att dela bilder av sina läckra lunchrätter och informera om dagens meny. Problemet är att enbart befintliga följer får informationen. Vill man nå bredare och öka antalet gäster så behöver man finnas med i större sammanhang som Espresso medias lunchguide

Inspirera fler att äta ute

Genom partnerskap med lokala medier, som tidningar och radiostationer, kan restauranger annonsera sina veckomenyer. Veckans specialiteter kan publiceras i tryckta annonser, radioreklam eller digitala plattformar för att nå ut till en bredare publik. Genom påverkan kan man inspirerar fler atill att äta ute.

Hantverkare hittar matställen via lunchguiden

Restauranger i Osby kan samarbeta för att skapa gemensamma evenemang eller matmarknader där de kan marknadsföra och sälja sina lunchrätter. Detta skapar en gemenskapskänsla och ger lokalbefolkningen möjlighet att upptäcka olika smaker på ett och samma ställe. Många hantverkare åker runt och behöver tips på matställen på andra håll. Då passar espresso medias lunchguide bra.

Vad serveras till lunch

Restauranger kan överväga att inleda samarbeten med lokala företag och erbjudande specialrabatter för deras anställda. Detta kan stimulera affärsmöjligheter och göra det enkelt för arbetstagare att njuta av varierad och läcker mat under lunchtid. Många kollegor går gärna ut tillsammans och behöver då hitta en restarurang med en lunchmeny som passar alla.

Lunchguiden i din mobil

Restauranger kan investera i digital annonsering på olika onlineplattformar, inklusive sökmotorer och matrelaterade appar. Detta ökar synligheten för deras veckomenyer och gör det enklare för lokalbefolkningen att hitta och beställa måltider. Vad som serveras hos de olika restaurangerna finns alla samlade i din mobil. Lunchguiden i din mobil visar varje dag vilken meny som finns i Hässleholm, Osby och Östra Göinge.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x