Espresso – Din lokala tidning
lunchguiden

Dagens lunch i Osby

Vad serveras på Stora Hotellet i veckan? Vilka dagens rätter hittar du på restaurang Borgen, eller Kronan i Lönsboda. På en enda plats hittar du dagens rätt för alla som har en dagsmeny.

Så ska du ut på lunch med kollegorna, eller kanske bjuda någon eller några besökare, så får du snabbt en överblick vart ni ska gå.

Välj det som passar alla

Smaken är som baken – delad. Det gäller självklart även favoriterna till lunch. Så när du nu väljer ett ställ där du ska äta och ta med en kund, vän, kompis etc – så vill du väl försäkra dig om att det som erbjuds, går hem hos alla. Då ska ni kika in på Espresso lunchguide och se alla alternativen.

Lunchguiden har nu funnits i drygt ett år. På samma ställer får du dagens erbjudande på nära 30 restauranger i Osby, Östra Göinge och Hässleholms kommun. Är du hantverkare, byggare eller säljare så är du van vid att äta ute och gärna, på förhand, försäkrat dig om vart du ska äta och framför allt vad du ska äta. Den överblicken med specificerade dagens rätterbjudande hittar du ingen annanstans än i Espresso lunchguide.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x