Espresso – Din lokala tidning
Lunchguiden

Dagens rätt i Broby

I Broby, Glimåkra, Knislinge och Hanaskog finns lunchrestauranger som erbjuder dagen rätt. FörH att håll koll på vad som erbjuds på de respektive lunchrestaurangerna, så kan man se vad alla erbjuder som dagens rätt på espressomedia.se

Dagens rätt i Glimåkra

Här finns Västergårds restaurang som erbjuder dagens lunch hela veckan. Hit kommer många som bor i Glimåkra men också många arbetare som vill ha en riktig lunch innan de tar tag i eftermiddagen.

Dagens rätt i Broby

I Broby finns framför allt Malmbergs Gastro, som även kallas för Broby Gästis. De serverar dagens lunch fem dagar i veckan och på helgerna har de en helgmeny. I Broby finns dessutom flera andra lunchalternativ men som då inte har en veckomatsedel för lunchgäster.

Dagens lunch i Knislinge

I Knislinge ligger Restaurang Snapphanen som är ett populärt lunchställe dit många kommer. Restaurangen har även flera event utöver sin restaurangverksamhet. Då oftast kopplat till musikunderhållning.

Dagens lunch i Hanaskog

Här ligger det stora och kända företaget Tarkett. Så en stor del i restaurang Hardwood kommer från Tarkett. Men restaurangen är öppen för alla, så många väljer Hardwood för sin lunch.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x