Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2023 11 10 kl. 10.55.30 1

Dags att byta yrke?

Är du intresserad av att byta yrkesbana?

På Göinge utbildningscenter utformar vi våra yrkesutbildningar för att göra dig attraktiv på arbetsmarknaden och rusta dig med de färdigheter som arbetsgivare efterfrågar. På bara 2-3 terminer kan du vara redo att påbörja en karriär i ett nytt och spännande yrke.

Utbilda dig till undersköterska

I inriktning Vård och omsorg kommer du få lära dig nödvändiga färdigheter för att ge professionell vård och stöd till patienter. Du får en balans mellan teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet så att du är väl förberedd när du påbörjar ditt nya yrke som undersköterska. För dig som önskar studera i ett lugnare tempo finns möjlighet att utöka utbildningen med en termin.

Jobba inom svets och plåt

Väljer du inriktning Svets får lära dig grunderna inom svetsning, lödning och plåtbearbetning och du får möjlighet att utveckla din skicklighet med stöd av erfarna lärare och modern utrustning.

mgl3837

Stenindustrin behöver kompetens

Vår stenutbildning är en lärlingsutbildning där du lär dig yrket till minst 70% på arbetsplatsen. Du kan specialisera dig inom stenbrott, gravstenhuggning eller stensättning i produktion.

huggning

Komplettera med CNC-teknik

I inriktning CNC-teknik lär du dig att programmera och använda datorstyrda maskiner för att tillverka detaljer i metall, trä eller plast. Arbetsuppgifterna kan variera från förberedelse av maskiner till självständig programmering och läsning av ritningar.

cnc operator 1 1

Vi erbjuder även ett brett urval av teoretiska kurser på plats och på distans för dig som vill läsa upp dina betyg.

Så, varför vänta? Hitta din utbildning och ansök direkt!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x