Espresso – Din lokala tidning
meretetillman 710x1065

Dags för både EU-val och Östra Göinges vackraste tid

Bokskogens skira grönska gör mig varje år glad in i märgen. Det är så löftesrikt och fint och visst gör det att stegen blir lite lättare, att det är närmare till ett leende och tankar på sommar, ledighet och umgänge med nära och kära. Vi är mitt i maj månad och Östra Göinge, Skånes gröna hjärta, gör verkligen skäl för sitt namn och visar sig från sin allra vackraste sida.

När maj går över i juni så är det dags för EU-val. Det är ett viktigt val och idag berättar vi om var du kan förtidsrösta.

Vår kommunförvaltning arbetar utifrån de prioriterade mål som de politiker som göingarna valt att företräda dem beslutat om. Det viktigaste målet handlar om våra barns skolresultat, att öka meritpoängen. Vår skolorganisation har under ett par års tid systematiskt arbetat med fokus på läsning, trygg och säker skola och framtidsdrömmar. Vi har under flera års tid också jobbat med en lärmiljösatsning för att skapa bättre klassrum som ger bättre studiero. Sammantaget är detta vår skolresa och den skolresan börjar redan i förskolan.

Nedan kan du läsa om Smedjebackens förskola i Sibbhult och deras fina utvecklingsarbete.

Merete Tillman

Kommundirektör

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x