Espresso – Din lokala tidning
hallarydsdagen

Dags för Hallarydsdagen

EVENEMANG. I den natursköna Hembygdsparken kan du lördagen den 3 juni besöka en riktig bymarknad, med underhållning för stora och små.

Här visas bland mycket annat traditionsenligt motorer, traktorer, motorcyklar och bilar från Ferringe Hot Rod Association.

Från scenen blir det mycket musik med trubadur, kyrkokör och Hallaryds spelmanslag. Från Listerlandet kommer de populära Briggen Tre Bröder, med visor i vått och torrt. Kvällen avslutas med vårt husband Road Rockers med häftig rockabilly musik.

I parken kan ni prova på vår härliga grilltallrik och i kaffetältet kan ni fika med nygräddade våfflor. Det gör ni till tonerna från populära Kronobälgarna. Det finns också en hantverksmässa, konstutställning, ponnyridning, backklättring, fiskdamm, tombola och chokladhjul.

Fri entré, men stöd föreningarna genom att köpa Hallarydsmärket. Arrangörer är Hembygdsföreningen, Sockenrådet, Hallaryds IF och Betelkyrkan. Samtliga arrangörer hälsar alla välkomna till en härlig dag i en trivsam miljö.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x