Espresso – Din lokala tidning

Dags inviga Elmeskolan och nya sporthallen

Älmhult växer så det knakar och utsågs 2017 till årets tillväxtkommun. Ett exempel på nya byggnationer är Elmeskolan – en helt nybyggd skola med trevliga och inspirerande lärmiljöer. En ny sporthall har också kommit på plats vid Haganässkolan.

Lördagen den 10 februari kan alla nyfikna älmhultsbor delta i invigning och öppet hus i både skola och sporthall mellan kl. 11:00 – 14:00. Det blir invigningsceremoni med tal, rundtur i skola och sporthall, uppvisningar och musikunderhållning. Det kommer att knytas band och alla bjuds på saft och bulle, kaffe och ärtsoppa för den som vill.

Program för dagen

Kl. 11.00 Invigning: Elmeskolan och nya sporthallen

Vi inviger Elmeskolan och sporthallen med invigningsceremoni på skolgården. Det blir musik, uppträde och tal. Vi knyter band, spelar en fanfar och gör raketen! Vi inviger också skolans nya konstverk. Plats: Elmeskolans skolgård

Kl. 11.30–14.00 Öppet hus och rundvandring

Kika runt i Elmeskolans nya lokaler och i sporthallen vid Haganässkolan.

Kl. 11.45–12.00 Uppvisning med Älmhults gymnastikklubb

Plats: Nya Sporthallen vid Haganässkolan

Kl. 12.15–13.45 Kom och prova på olika idrotter

Flera föreningar i Älmhult är med och deltar!

Plats: Nya Sporthallen vid Haganässkolan

Kl. 13.45–14.00 Uppvisning med Älmhults gymnastikklubb

Plats: Nya Sporthallen vid Haganässkolan

Fotnot: Elmeskolan är nominerad i nationell tävling om Årets bygge 2018!

Tävlingen, som är ett samarbete mellan Byggtjänst och Byggindustrin, lyfter fram exempel på det bästa som byggsektorn presterar i hela landet när det gäller byggkvalitet och samarbete i byggprojekt. Bland tjugo nominerade till priset 2018 finns Älmhults nya skola Elmeskolan, som är landets största passivhusskola.

Källa: Älmhults kommunsida

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x