Espresso – Din lokala tidning

Dé é mycke nu

Det är bråda daga  med julklappshandel, mat och städning. På jobbet så ska saker avslutas, annat ska ”hinnas med” så visst, dé é mycket nu. Men det blir inte bättre av att vi ständigt påpekar det. Det blir som att lägga ytterligare ett täcke över tillvaron. Har vi inte fullt upp så blir det ju så ändå, när vi hela tiden intalar oss att livet är fulltecknat.

Så är det ju naturligtvis inte. Det handlar om planering och prioritering. Så bort med alla otäcka filtar och övertyga dig om att nu finns det tid över för att vara generös. Tid för vänskap och tid för att tänka nytt. Hjärnan vill vila, men den behöver också tränas. Så sjunk inte för djupt ner i julgröten.

Nu ska vi vila och ladda. Det kommer ett nytt härligt år med många spännande utmaningar. Så från oss alla som jobbar med denna 100% LOKALA tidning, en rungande god jul och ett gnistrande gott nytt år.

Vi kommer till era brevlådor igen den 24 januari. Ses då!

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x