Espresso – Din lokala tidning
human resources and crm

De flesta jobb rekryteras lokalt. Med nyjobbsguiden når du dina nya kollegor.

Fakta, erfarenheter och tips kring rekrytering ”på landsort”

Upp till 90% av alla dem som byter jobb – gör det lokalt. Ungefär samma andel som flyttar – byter bostad på hemma plan. Att hitta en ny kollega utanför ”hemmaplan” är mycket svårt, dyrt och ofta inte långsiktigt.

Alla som efterfrågas till arbetsmarknaden – har redan jobb

Upp till 90% av dem som får jobb – går från ett jobb till ett annat. De har jobb, bostad och rutiner. De är väldigt sällan arbetssökande och bevakar därför inte kanaler som fokuserar på platsannonsering eller rekrytering.

Har man jobb och trivs så är man inte aktiv i jobbkanaler

De som trots allt byter jobb, gör det pga. relationer eller för att man blivit uppmärksammad. Några kanske misstrivs eller vill ha en ny utmaning. Men de har samtliga det gemensamma att de inte är arbetssökande. Men de är alla tillgängliga i lokal media. De läser vår tidning och/eller följer våra digitala kanaler.

via espresso media når du dem som ännu inte vet om att de ska byta jobb

Espresso kan nå alla dem som idag inte visste om att de är på väg att byta jobb. Vi kan nå dem med vår tidning och genom våra digitala kanaler. Vi kan så det frö som tar dem vidare i arbetslivet. Vi kan få deras familj, vänner m.fl. att göra dem uppmärksammade på möjligheten som presenteras i Espresso.

Billigt och effektivt att hitta nya personal via Espresso media

Att rekrytera är ofta dyrt och tar lång tid. Du betalar både för tjänsten och står utan den kapacitet som en ny anställd innebär – under motsvarande tid. Med stor precision når vi rent statistiskt era nya kollegor via våra kanaler. Vi gör det snabbt och i sammanhanget till ett väldigt lågt pris. Rätt person i rätt tid.

Lokall rekrytering är långsiktigt och billigt

Det finns inga garantier, men för att börja i rätt ände, så sök lokalt först. För där finns troligen rätt person – som fram tills nu inte visste att det var dags att byta jobb. Med vår hjälp kan vi inom en månad ge svar på om nästa kollega finns lokalt och är redo att anta nya utmaningar. Då har du fått en snabb och billig rekrytering. Skulle det inte bli napp, ja då får man öka bredare och med andra metoder. Då kan man koppla in andra muskler till ett helt annat pris

Lokala jobb i hässleholm

Upp till 80-90% av dem som får nya jobb i Hässleholm – bor i Hässleholm. Så ska du lägga tid och pengar på att rekrytera – leta lokalt. Där finns troligen dina nya kollegor. En lokal rekrytering är dessutom långsikgt och betydligt billigare än att låta en rekryteringsfirma söka.regionalt eller natieonellt.

Vårt tips efter snart 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med sin rekrytering, är att börja lokalt först. Det lönar sig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x