Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Det är insidan som räknas

LEDAREN. Den här tidningen är helt befriad från Corona-uppdateringar. Du hittar heller inget om gängkriminalitet. Vi har valt bort alla skandaler. Politiker och tjänstemän kan bläddra helt utan rädsla. Vi hänger inte ut någon. Ond och bråd död, existerar inte. Tragedier och olyckor trivs bättre i andra tidningar. Det samma gäller gnäll och skäll.

Men vill du läsa om våra fantastiska föreningar som bidrar till att våra barn blir goda samhällsmedborgare – ja då kan du bläddra på. Vill du veta mer om vår lokala miljö som påverkar alla oss som bor här, då har du valt rätt tidning. Vi älskar kultur i alla dess former, för det gör livet både roligt och mer stimulerat. Alltså den kultur som sker här och nu. Den har vi med.

Vi hjälper kommunerna att sprida deras superviktiga information, så att den når ut till alla oss som bor här. Vi gör dessutom allt vi kan för att informera, påminna och påverka alla om hur viktigt det är att vi använder lokala företag och butiker. För där finns alla jobben och de intäkter som står för kalaset.

Allt det som är viktigt för oss som bor här – finns med här. Därför har vi valt att dela ut tidningen till alla hushåll. Skulle vi missa någon, så finns den helt gratis bläddringsbar på flera plattformar och sociala medier. Skulle du ändå sakna den, så har vi tidningsställ på flera platser. Det ligger ett enormt arbete och engagemang bakom varje tidning. Den får du helt gratis.

johnny@espressoreklam.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy