Espresso – Din lokala tidning
Lars Magnussons opererade höft

Det gick på en höft

NÖJE. Vi har ju pratat om Coronatider och att allt blir inställt för oss i nöjesbranschen men för mig har det inneburit en positiv sak. Jag har fått tid över att göra en operation jag väntat på. Byte av höftled!

Detta innebär ju också en chans att komma på lite roliga saker… Jag har försökt komma på lite roligheter här på temat ordvisar. Här är berättelse om min höftledsoperation:
Skönt att få börja om på ny kula. Livet var lite kryckigt innan, jag kände ”ur led är tiden” så när de skulle operera så var inte jag den som protes-terade! Nu efter en operation, som verkligen inte gick på en höft, så känns det bra! De knäade inte för problemen utan benade ut dem kvickt. Så nu kan jag leka den gamla leken igen… huvud-axlar-knä-protes, knä-protes!

Det bästa med operationen var efteråt när man fick en kopp kaffe med lårkaka… serverad i en knäskål…
VAD som är skönt när man har egen firma och blir sjukskriven är det är ingen risk att man får foten. Men nu ska jag rehabilitera ordentligt så jag kan slänga all gammal smärta på bålen…

För övrigt är det ju helt fantastiskt att de kan byta ut en hel led! Känns som de trollar med knäna.
Nä, jag får sluta med det här ordvitsandet, det är ju helt hopplöst… fattar ni… HOPPlöst! Precis som jag. Just nu!
Förresten, på engelska heter höftled, hip! Så man kan på nåt sätt säga att jag på ålderns höst blivit en hippie!

”Göteborgaren” Lars Magnusson

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x