Espresso – Din lokala tidning

Detta händer i Hässleholm

Hässleholm är Skånes största kommun utifrån yta. Här i kommunen finns det flera stationsorter som Vittsjö, Bjärnum, Tyringe, Vinslöv, Hästveda, Sösdala där föreningslivet, kultur och sport ständigt arrangerarar event av olika slag.

Hässleholm – en evenemangsstad

I huvudorten Hässleholm, arrangeras ständigt stora och små event för allmänheten. En del hamnar på olika scener i centrum eller hos arrangörerna. Ett digert program hittar man även hos Hässleholm kulturhus. Här är salongerna ständigt upptagna av en stor variation av uppträden.

Ständig produktion av evenemang

Många föreningar arrangerar ständigt event för både medlemmar och allmänheten. Kan vara träffar, visningar, föreläsningar, utställningar, loppis, etc. Samtliga har ett behov av att komma ut med sin information. Inom föreningarna är det enklare att berätta då det finns kontaktvägar. Men intäkterna ligger ofta i att även nå allmänheten.

Espresso media täcker vad som händer i Hässleholm

Ett problem för alla är att bruset är högt och därmed är det svårt för alla att få den uppmärksamhet som krävs. Inom kommunen finns en evenemangskalender. Men där finns problemet att den inte bevakas av alla. Den är också begränsad till evenemang inom kommunen. För alla invånare som bor runt om, så är evenemang även i grannkommunerna intressanta och relevanta. För att få en helhet i vad som är intressant för alla som bor i Hässleholms kommun, krävs en kalender som täcker helheten. Det gör espresso evenemangskalender.

Se alla evenemang

Gå in på espressomedia.se och klicka på evenemang, så kan du sortera både per månad och per kommun, för att även se vad som händer utanför Hässleholm. Du kan även söka på evenemang som är av mer intresse än andra.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x