Espresso – Din lokala tidning
dsc1105

Drömhus vid Helgeås solsida

Jenny och Martin Skagerholm flyttade från Sibbhult till Strömshall utanför Broby för ett år sen.
– Vi var på jakt efter något nytt, gärna vid vatten, berättar Martin. Gärna Immeln, men av olika anledningar så landade vi här, på en klipphäll längs Helgeå.
Martin har sen tidigare fått hjälp av Sparbanken Göinge att starta upp och investera i sitt företag. När ett nytt boende var på gång, var det åter dags att rådfråga vännerna på banken.

– Vår kontakt med Sparbanken Göinge är värdefull och något som följt oss båda under alla år. Med banken har vi en lång relation som är trygg att förlita sig på för att uppnå våra drömmar, menar Jenny. Lina Zetterstrand har guidat oss framåt, så vi är i goda händer och allt har funkat väldigt bra.
Idag bor paret längs Helgeås östra strand med tillgång till båt, fiske och en underbar utsikt.

Livets stora beslut

Sparbanken Göinges rådgivare hittar du hos alla deras kontor i Vinslöv, Farstorp, Röke och Glimåkra. I det senare hittar vi Lina till vardags. Hon är privatrådgivare och hjälper sina kunder med rådgivning inför investeringar.
– Ja det är ofta stora beslut, ibland livets största, som kräver både kunskap och redskap, menar Lina. Det är en ynnest att få ta del av andras drömmar och framför allt bidra till att uppfylla dem.

dsc1097

Alltid nära och tillgängliga

För Sparbanken Göinge är just relationen och att vi är tillgängliga för våra kunder det viktigaste, berättar Mikael Bosson, VD på Sparbanken Göinge. Det ska vara lätt att komma i kontakt med oss, därför finns våra kontaktuppgifter tillgängliga på vår hemsida så att kunderna lätt kan nå oss, fortsätter Mikael. Viktiga affärer kräver förtroende.
Att vara lokal och nära till hands, är ett bra utgångsläge för båda parter. Via vår hemsida så får du hjälp dygnet runt.
En ny bostad blir ett stort steg att ta, för de flesta
– Det är något som vi alltid måste utgå från, menar Mikael. Det blir en resa som vi gör tillsammans under många år. Det ställer stora krav på oss som bank. Men det kan också vara den trevligaste resan att vara med på.


Fakta om Bostadslån

Innan du ger sig in på bostadsmarknaden är det viktigt att du skaffar sig ett lånelöfte. Detta kan du göra både digitalt och genom ett fysiskt möte på ditt bankkontor. Vid ett personligt möte hjälper privatrådgivaren dig att räkna på vad det skulle kosta med en ny bostad.

När du sedan har fått ett lånelöfte kan du börja gå på visningar och ha möjlighet att vara med i budgivningar.
Vinner du budgivningen så kontakta din handläggare på banken för att få bostaden verifierad innan du skriver på köpekontraktet. Därefter bokas ett rådgivningsmöte där banken går igenom låneupplägg, ser över personförsäkringar och hemförsäkring. Viktigt att se över helheten.


Fakta Lina

Namn: Lina Zetterstrand
Ålder: 38 år
Bor: Glimåkra
Aktuell: Privatrådgivare


Fakta om Martin och Jenny

Bor: Strömshall, Broby
Jenny jobbar som enhetschef i Östra Göinge kommun
Martin driver eget företag Skagerholms Fabriks AB
Intresse: Martin älskar fotboll på alla nivåer. Jenny gillar resor och träning

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x