Espresso – Din lokala tidning

Drömmer du om en egen frisörsalong?

Nu säljer Britt Brandting sin inarbetade frisörsalong, Salong Britt på Storgatan 13 i Glimåkra. För den som köper verksamheten är det bara till att börja jobba.

Salongen har stor potential för en branschkunnig frisör. Det finns 3 stolar, 1 plats för schamponering och ett sidorum med toalett och pentry.
– Jag har haft många fantastiska år som frisör men väljer nu att sälja då jag har passerat pensionsåldern. Nu vill jag ägna mig mer åt gården som jag bor på och djuren på gården. Alla mina fina kunder överlämnar jag med varm hand till en nyutbildad eller rutinerad frisör, avslutar Britt.

Intressant? Ring 0732-03 95 20

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy