Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2024 06 12 kl. 12.44.41

Ellen Bumark har tilldelats Hässleholm Inner Wheel Clubs stipendium 2024 à 3 000 kronor

Hässleholm Inner Wheel Club har nu haft nöjet och förmånen att dela ut stipendium i kyrkan à 3 000 kronor till årets stipendiat, Ellen Bumark, elev på Hässleholms Montessoriskola. En glad stipendiat mottag både prischeck och diplom.

– Ellen visar stor mognad och eftertanke. Hon engagerar sig i kamrater, olika föreningar och aktiviteter, meddelar stipendiekommittén. Hon vill, genom att engagera sig i bland annat matråd och som ungdomsledare, betona vikten av tillit och samarbete.

I motiveringen ingår även att Ellen i många år utövat akrobatik på hästryggen samt inspirerat yngre ryttare genom att vara en god förebild både som ryttare och ledare. Vidare framgår att hon dessutom är mycket studiemotiverad, strukturerad och har tydliga funderingar kring framtida utbildningar och utmaningar. Med ambition att kunna bidra till att rädda liv och kanske kunna forska för att finna botemedel mot cancer.

Bild: Ellen Bumark flankerad av Lisbet Hällefors och Eva Andersson, stipendiekommittén i HLM IWC
Foto: Ruth Zonta

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x