Espresso – Din lokala tidning
gronaporten

Julmarknad på Gröna Porten

JULMARKNAD. Snart är det dags för Gröna Portens julmarknad, Jul på Gröna. För tolfte året i rad välkomnar Kajsa Kjellberg glada julfirare med inspiration och värme.

Den numera traditionsenliga julmarknaden går av stapeln fredag 24 till söndag 26 november. Där kan du förvänta dig allt från shopping, mingel och smarta julklappar till kära återseenden.  Kajsas julmarknad har med åren blivit en uppskattad mötesplats för unga, gamla och nya kunder.

– Här kan man hitta det lilla extra man inte hittar varsomhelst. Termoglas som håller värmen och andra smarta och snygga köksredskap till varierat pris, är något vi satsar på även i år, säger Kajsa.

Kvalitet & Design

Genomgående tema är kvalitet och funktion och gärna svenskt, oavsett barnartiklar, hudvård eller fashion. Något Kajsa alltid strävar efter då hon är på mässor och letar nya produkter.

– Det är roligt att vara med från start. Vi har många enormt duktiga designers i Sverige och jag vill lyfta dem, förklarar Kajsa och minns sitt första designföremål.

– Stumpastaken, en ljusstake i aluminium med 24 ljus. Riktigt praktisk för att göra av med ljusstumpar. Den är fortfarande en storsäljare. 

Familjär atmosfär

För Kajsa är det viktigt att erbjuda besökare smarta, smakrika och hållbara julklappar i en varm och familjär atmosfär. Därför kommer floristen Atti, även detta år, att vara på plats och göra vackra kransar. Men förutom kransar lockar givetvis rean.

– I fjol hade vi 500 besökare och vi hoppas på fler i år eftersom rean kommer att vara den största vi haft, berättar Kajsa.

Hon förutser kö, men som tur är kommer det att finnas korvgrillning i ett tält där besökare kan köpa sig en korv. 

Från Hjärtat

Det bjuds även på glögg och pepparkakor. Kajsa anordnar julmarknaden från hjärtat, men menar att det inte hade gått utan stöttning från familj, vänner och fantastiska kunder.

– Glädjen är enorm och vi har vansinnigt roligt tillsammans. Det är därför jag fortsätter. 

Text: Helene Katzman

Kajsas julklappstips

Köp presentkort på ansiktsbehandling då det kan användas som friskvårdsbidrag. Har du en Göingecheck från kommunen på 300 kronor, bjuder vi på 100 kronor när du löser in den på Gröna Porten.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x