Espresso – Din lokala tidning

Vi är många som tror på Nordöstra Skåne som ett besöksmål. Göingebygden, med skogar, åsar, sjöar och fält är för Danmark och Tyskland den närmsta svenska vildmarken. Här finns en särpräglad historia, och en lång tradition av entreprenörsskap. På senare år har utbudet av unika besöksmål, kulturcenter, boenden, gårdsbutiker, matupplevelser, festivaler och naturupplevelser både växt och vårdats. På flera håll nätverkas det för att gemensamt locka besökare till vårt område. Och att få dem att stanna några extra nätter.

Vi på Espresso media har i snart 20 år jobbat med att producera gratistidningar till dem som bor här. Vi har följt utvecklingen, suttit med i mötena, skrivit om verksamheterna och imponerats av helheten. Vårt perspektiv har hela tiden varit lokalt – både när det gäller målgrupp och bevakning. Men vi tror att det finns mer att ge.

Under 2023 gjorde vi vår bästa sommartidning hittills. På 62 sidor medverkade 89 annonsörer, inramat av reportage med berättelser och bilder om saker som är värda att uppleva i Göinge. Vi tror att det finns en vinst och en potential för alla att göra samma sak under resten av året – därför finns UPPLEV – Göinges bästa sida.

skärmavbild 2024 01 29 kl. 14.45.17

Precision

UPPLEV – Göinges bästa sida når läsare som redan är ute för att uppleva saker. Distributionen sker genom ett utvalt antal besöksdrivande verksamheter (bland annat Wanås konst, Hovdala slott, Tykarps-grottan, FCT Tyringe, Kommunernas Infopoints) samt genom de annonsörer som finns med i tidningen. Som annonsör får du alltså möjlighet att ha tidningen på din egen disk och dela ut till dina gäster och besökare.

Profilering

Att synas tillsammans ger kraft. Det kan finnas hundra anledningar att besöka Göinge – den som får tidningen i sin hand kanske bara kände till en.

Pris

Den som tidigare har annonserat i vår gratistidning espresso kommer att gilla prislistan i UPPLEV – Göinges bästa sida. Upplev trycks i 5000 exemplar, och genom att sköta distributionen tillsammans med våra annonsörer i stället för att skicka ut en tidning till varje brevlåda kan vi hålla nere priserna. Välj hur du vill synas utefter dina möjligheter – från en åttondelsannons för 495 kronor till en helsida för 3495 kronor. (priser ex moms)

 

Fem nummer per år

UPPLEV – Göinges bästa sida ges ut fem gånger per år. Sommarnumret i juni delas även ut till sommargäster med brevlåda i vårt område. Tidningen delas ut i månaderna Mars, Maj, Juni, September, November. Utgivningsplan med datum kommer inom kort.

 

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy