Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2024 04 23 kl. 21.31.24

En tidig sommarhälsning från Espresso

Vi är i full färd med att planera vår sommar – har du börjat tänka på din?
Nästa espresso kommer ut mellan hägg och syren. Sedan gör vi ytterligare två nummer innan semesterlunket kan börja.

Sedan augusti 2023 är espresso en månadstidning i Tabloidformat.

Vi lägger stort fokus på vad som händer under tiden som tidningen ligger ute hos läsarna – evenemang, besöksmål och inspirerande läsning från våra tre kommuner. Inspirationen till allt som landar i Espresso, kommer från både det lilla och det stora som händer nära där vi bor. Källan är oändlig och fantastisk på en och samma gång. Det finns alltid en histora att berätta. För oss är det en ynnest att få möjlighet att dela den med våra läsare.

Hundra företag, föreningar och kommunala förvaltningar väljer oss varje gång

Med espresso når vi 40 000 hushåll i tre kommuner – Osby, Östra Göinge och Hässleholm. I varje tidning väljer över 100 lokala företag, föreningar och kommunala förvaltningar att kommunicera genom oss. Det är ett otroligt förtroende vi fått som vi gör allt för att infria bäst möjligt. Visst – deras medverkan gör det möjlighet för oss att bjuda er alla på världens bästa gratistidning. Men det är väl just det som är syftet med en lokal tidning. Man gör det tillsammans med ett gemensamt syfte.

Å snart blir det en sommartidning också

Efter midsommar kommer vår sommartidning, som i år krokar arm med vårt besöksmagasin UPPLEV – Göinges Bästa Sida. Den är ovärderlig för alla er som ska hemestra. Den är helt avgörande för alla turister som besöker oss och som vi vill ska stanna länge, återkomma och sprida alla härliga minnen vidare från Göinge-besöket. Men magasinet delas dessutom ut till alla sommarhusägare i sju kommuner som PostNord delar ut åt oss.
(Osby, Östra Göinge, Hässleholm, Kristianstad, Älmhult, Olofström, Markaryd).
Dessutom delas tidningen ut som ställtidning på besöksmål med många turister. 

Håll koll på oss så lovar vi att du får koll på allt kul som händer nu och i sommar. Hälsningar från vännerna på Espresso. Puss

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x