Espresso – Din lokala tidning

Espresso Gratistidning: En Plattform för Annonsörer i norra Skåne

Espresso Gratistidning har länge varit en pålitlig källa till nyheter, evenemang och information för invånarna i norra Skåne. Med sin breda distribution och engagerade läsarskikt, erbjuder tidningen en unik möjlighet för företag att nå ut till en lokal publik. Nu söker vi fler annonsörer som vill dra nytta av denna plattform för att öka sin synlighet och expandera sin kundbas.

100% lokal = 100% relevant

Espresso Gratistidning är mer än bara en tidning – det är en gemenskap. Varje utgåva är fylld med intressanta artiklar, intervjuer, recensioner och mycket mer, vilket gör den till ett måste-läs för många invånare i regionen. Detta engagemang från våra läsare innebär att annonser i vår tidning inte bara ses, utan också uppmärksammas.

Alltid heltäckande – npr 40 000 hushåll

Vår tidning distribueras gratis till hushåll över hela norra Skåne, vilket innebär att din annons kommer att nå ut till tusentals potentiella kunder. Oavsett om du driver ett lokalt café, en butik eller ett stort företag, kan Espresso Gratistidning hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Stor variation av annonsering – kombinera med digital spridning

Vi erbjuder olika annonseringsalternativ för att passa alla budgetar och behov. Från små annonser till helsides spridningar, kan vi skräddarsy en lösning som passar ditt företag perfekt. Dessutom kan vårt team av erfarna designers hjälpa till att skapa en attraktiv och effektiv annons som kommer att fånga läsarnas uppmärksamhet.

Gratis tidning i brevlådan. Gratis e-tidning för dig som föredrar digital läsning

Att annonsera i Espresso Gratistidning är inte bara en investering i ditt företag, det är också ett sätt att stödja din lokala gemenskap. Genom att välja att annonsera hos oss, bidrar du till att hålla vår tidning gratis och tillgänglig för alla, samtidigt som du hjälper till att stödja lokal journalistik.

Medverkan i Espresso får saker att hända

Vi vill ha in fler annonsörer till vår gratistidning. Om du är intresserad av att utforska möjligheterna med Espresso Gratistidning, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att växa ditt företag och stärka din närvaro i norra Skåne.

Espresso Gratistidning – din partner för lokal synlighet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x