Espresso – Din lokala tidning

Ett och ett halvt år med Klubb Sonya

Klubb Sonya har gjort en spännande resa under 1,5 år. En resa som gjort att vi fått två stycken nomineringar till såväl ett lokalt som ett nationellt pris.

Vi är otroligt stolta och tacksamma för nomineringarna. Man blir lite blind för sin egen verkstad men nomineringarna gör att man lyfter blicken och nyper sig lite i armen och ser vad man lyckats åstadkomma.

Vi har under projekttiden lyckats skapa relationer med såväl kommun, arbetsförmedling och näringsliv men framförallt med våra deltagare. De har lärt oss så mycket och vi har fått möjlighet till att verkligen kunna lyssna, anpassa, lära oss och utveckla.

Med ett halvår kvar av vår projekttid så står vi nu i en fas där Klubb Sonya har sikte på att bli ett arbetsintegrerande socialt företag där vi vill skapa förebilder för vår målgrupp och vi ser med spänning fram emot att tillsammans med vårt nätverk ta nästa steg.

Johanna Bergman, Projektledare Klubb Sonya – Vägen in

Foto: Anita B Svensson

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy