Espresso – Din lokala tidning
Håcan Nilsson moderator pitchar filmer

Ett samarbete med bara vinnare

FILM. Håcan Nilsson behöver kanske ingen närmare presentation. Efter ett helt yrkesliv i bankvärlden, röst i Radio Kristianstad, moderator och speaker under IFK Kristianstads hemmamatcher i handboll, så har han blivit en välkänd person i flera kretsar. Just nu frilansar han som konsult och tar uppdrag runt om i landet som moderator eller konferencier. Uppdrag som nu bokas av på grund av pandemin.
– Ja jag är ju egentligen pensionär, men känner ju att jag fortfarande vill göra saker som jag tycker är roligt samtidigt som jag kan göra lite nytta, berättar Håcan.

Sen i våras har Håcan tillsammans med Espresso reklambyrå filat på ett samarbetsprojekt för att stödja lokal företagsamhet.
– Ja det finns inga pengar inblandat, förklarar Håcan. Allt bygger på att vi investerar i tid och engagemang. Om folk sen gillar våra filmer så gör det förhoppningsvis skillnad för de företag som är med. Jag får göra nytta och något jag gillar. Espresso reklambyrå får förhoppningsvis också uppmärksamhet och kanske lite nya kunder. Ett samarbete med bara vinnare.

Håcan filmar
Håcans roll i samarbetet är att kontakta företagare, coacha dem med innehållet som ska vara max 60 sekunder.
– Ja konceptet bygger på att du får max en minut på dig att sälja in dig själv och ditt företag. Det blir en hel del tagningar som sen tas om hand av Espresso för redigering. Wissam Mouka från Espresso reklambyrå är journalist och dokumentärfilmare med ursprung från Syrien. Det är Wissam som gör färdigt filmerna för lansering.
När filmen är klar så läggs den ut på Youtube och sprids sen vidare i ett stort antal sociala medier.
Först ut var Madlen Sjögaardh från Madrix i Hässleholm. Det kommer sen en ny film varje vecka.

Här hittar du filmerna:
Youtube.com (sök på espresso reklambyrå)
mitthassleholm.se, alltomosby.se, alltomgoinge.se, alltomalmhult.se
Eller håll utkik i sociala medier som Facebook, Instagram och Linkedin.

Text och bild: johnny@espressoreklam.seDELA0

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy