Espresso – Din lokala tidning

Evenemang i Osby – hittar du i espresso medias evenemangskalender

Alla evenemang som arrangeras i Osby med ommnejd, hittar du i Espresso medias evenemangskalender. Det produceras ständigt nya event och alla hittar du samlade i kalendern.

Vi är ett rörligt folk som inte bryr oss om kommungränser för att välja det som intresserar oss att se och uppleva. Vi väljer det som är relevant och intressant oavsett vart du bor eller utgår från. så behovet är att hitta alla event som är möjligt ffrån den plats där du bor. därför funkar det itne att enbart följa varje kommuns kalender.

Espresso evenemangskalender sträcker sig över tre kommuner med råge.

– Ja vi har även med en hel del som ligger i exempelvis Älmhult, Markaryd och ner mot Höör. Detta för att många som bor i utkanterna, har upptagningsområden som skiljer sig åt. Därför har vi valt att bredda espresso media evenemmangskaldner för att på så sätt vara relevant för alla som bor i våra tre kommuner, säger VD Johnny Billinger.

Det produceras över hundra event varje månad inom flera olika områden. BÅde geografiskt och inom olika kategorier. Kultur, nöjen, sport, aktiviteter mm. Allt hittar du i en och samma kalender.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x