Espresso – Din lokala tidning

Evenemang och händelser i Östra Göinge

Vill du hålla koll på vad som händer i Östra Göinge så är Espresso medias evenemangskalender bästa valet. Denna kalender är den största och mest heltäckande evenemangskalender i nordöstra Skåne.

Händelser i Östra Göinge hittar du i Espresso media kalender

Bor du i broby, knislinge, glimåkra, sibbhult eller hanaskog så arrangeras det ständigt händelser eller evenemang som man gärna vill ha koll på, så att man inte missar något. Då kan det vara svårt att vara ajour med vad som händer och när. Klicka in på evenemangsguiden på Espresso medias hemsida, så får du koll.

Hur får jag koll på vad som händer i Östra Göinge

Har du en förening eller på annat sätt är engagerad i syfte att arrangera något, så är den största utmaningen att nå ut. Är de medlem i en förening och har ansvar att kommunicera ut event, matcher, föreningens dag, bingo eller annat, så finns det många kanaler. Men det finns bara en kanal som når alla hushåll i Osby, Östra Göinge och Hässleholms kommuner. Det är Espresso medias evenemangskalender.

Missa inga evenemang i östra göinge

Det är svårt att hålla reda på vad som händer. Ibland ser man arrangemang där man tänker att – det skulle vara kul. Det vill jag se eller medverka i. Men visst händer det ofta att man upptäcker för sent att arrangemanget redan varit. Ett sätt att undvika detta är att ha koll. De får du genom att ständigt scanna av Espresso medias evenemangskalender.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x