Espresso – Din lokala tidning
evenemangsguide espresso

Evenemangskalender för Osby

Allt fler vill veta vad som händer. Intresset för evenemang och en plats som samlar evenemang är stort. Idag finns bara en plats som samlar allt i en kalender – Espresso evenemangsguide.

Vad händer i Osby

Vi är alla mobila och inte begränsade av kommungränser. Om något är intressant att medverka i, se, uppleva eller avnjuta, så är vi beredda att transportera oss. Så det viktiga med en evenemangskalender, är att den omfattar en helhet som vi kan förhålla oss till och utgå från. Idag finns det bara en sådan plats för Osby, Östra Göinge och Hässleholm. Espresso evenemangsguide. Där finns allt sorterat på dag, per kommun, per kategori.

HÅll koll på evenemangen i Osby

Det produceras och arrangeras ständgit nya små och stora evenemang. Föreningar, kultur, kommun, näringsliv, handel etc. Alla jobbar ständigt med nya saker med förhoppning om att nå ut. Där ligger svårigheterna. Hur når man ut. Det är just denna fråga som vi espresso har löst genom att skapa en heltäckande evenemangsguide.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x