Espresso – Din lokala tidning

Familjedagen 1 september

Lördagen den 1 september blir det åter en Familjedag i Osby.

Osby Shopping i samarbete med flera andra organisationer återkommer med Familjedagen som förra året blev en succé. Butikerna har långöppet till kl. 16.00 samtidigt som det pågår en massa aktiviteter i centrum samt på Prästängen/Sjöängen.

– Tycker vi fått ihop ett väldigt bra program även detta år, det finns många aktiviteter som riktar sig till både barn och vuxen, säger citysamordnaren Jimmy Ekborg.

Osby Shopping säljer förköp av biljetter till Hassans Barntivoli till mycket reducerat pris, ett koncept som under flera år har fungerat utmärkt i samband med Lönsboda- dagen.

En av dagens höjdpunkter blir naturligtvis dragningen i billotteriet på Övre torg kl. 15.00.

På Nedre torg är det internationellt mattorg med mat från olika kulturer. Liksom ifjol har vi en baktävling, baka den bästa dessertpajen och lämna in den på Coop´s par- kering mellan kl. 10.00 – 11.00.

– Jag vill verkligen tacka alla samarbetspartners som vi har i detta projekt, deras vilja att tillsammans gör Familjedagen till något alldeles extra och som därför skall kunna återkomma fler år framöver, avslutar Jimmy Ekborg.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x