Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2024 04 25 kl. 11.13.17 1

Färgglatt och viktigt möte i Visseltofta

Visseltofta föräldraförening arrangerade nyligen en populär och välbesökt tillställning för att fira och hylla Toftagårdens förskola. Förskolans engagerade pedagoger och de strålande barnen fyller lokalerna med liv och glädje varje dag. Evenemanget bjöd på en rad spännande aktiviteter som fick barnen att stråla av lycka.

Gemenskap och fika

skarmavbild 2024 04 25 kl. 11.10.54

På plats fanns hoppborgar som stod höga och imponerande, ansiktsmålning som förvandlade barnens ansikten till konstverk och pyssel som stimulerade deras kreativitet, skapade en eftermiddag fylld av glädje och skratt. Föräldrarna och pedagogerna samlades för att njuta av en stunds gemenskap och fika, medan barnen utforskade alla de roliga aktiviteterna som arrangerats för dem.

Betydelsefullt arbete

skarmavbild 2024 04 25 kl. 11.12.32

För att uttrycka sin tacksamhet till de dedikerade pedagogerna, överlämnade föräldraföreningen personliga koppar som en symbol för deras betydelsefulla arbete och engagemang. Barnen själva blev inte bortglömda; varje barn fick en egen burk med färgglada gatukritor som ett tecken på uppskattning för deras entusiasm och glädje som de sprider varje dag.

Ett lyckat arrangemang för föräldrar, barn och pedagoger.

Text och bild: Carro Arvidsson

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x