Espresso – Din lokala tidning

Felix i Iran

Felix i Iran

Vi har tidigare rapporterat om Felix Fernebring och hans resa från hemmet i Osby till Indien, som är slutmålet. Han bytte ut tillvaron med jobb på IKEA till att ensam trampa söderut med siktet inställt på att nå hela vägen till Indien. Felix är i grunden en äventyrare, men denna gång var det kärlek till hans mamma som fick honom på rull. Hon drabbades för några år sen av cancer och genomgår ständiga behandlingar för sin sjukdom.

Ge gåva

Annons
banner cx 60

Hjälplösheten i en sådan situation utlöste en drivkraft att göra något. Detta något blev en insamling till Cancerhjälpen. Du som följt Felix och vill skänka en liten slant, gör detta enklast genom att googla på wheelsagainstcancer. Då hittar ni hans blogg om resan men också ”Charity Storm” där du har möjighet att klicka på ”Ge gåva”. I skrivande stund är insamlingen uppe i drygt 63 000 kronor. 110 personer har valt att göra en insats. Vi på denna tidning också och vi hoppas att många fler vill göra oss sällskap.

Indien nästa

Just nu befinner sig Felix i Iran och har fått visum till Indien. När du läser detta så kan det mycket väl vara så att han är betydligt närmare målet. Ni som följt honom via instagram (rekommenderas) har också fått vara med på en häftig resa. Sök på Wheelsagainstcancer, så hittar ni honom där. I dagsläget är det oklart när det gäller sista etappen till Indien. Det är ett oroligt område som ska passeras så det kan mycket väl bli flyg sista biten. Afganistan och/eller Pakistan innebär nya risker. Följ Felix på resan så får ni klarhet i hans val.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Text: johnny@espressomedia.se

Bild: privat

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Efter 19 fantastiska år lämnar Solveig Brios Lekoseum

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy